Bemutatkozás:

Kamaszkoromban fogalmaztam meg először, mi szeretnék lenni, de csak most, bő 25-ével később értettem meg, mit súgott a belső hang, amikor azt mondta, hogy „szeretném érteni, az embereket”. Gondoltam ennek útja a pszichológia, de mikor kiderült, hogy oda nem vesznek fel, tudatlanságom okán 180 fokot fordultam, és a műszaki tudományok felé indultam. Ekkor kezdődött az én pokoljárásom őzikeként a farkasok között. Végül villamosmérnöki diplomával a kezembe, és hatalmas kisebbségi komplexussal a batyumban, műszaki (kényszer)pályán helyezkedtem el.

Közben, hogy kielégítsem a belül dörömbölő éhezőt, asztrológiát kezdtem tanulni 22-évesen. Olyan volt számomra, mint a drog, vagy sivatagi vándornak egy úszómedence. Igen, itt az ember a középpont, és róla mindent elmondanak a csillagok, bolygók.

Aztán 18 év asztrológiai munkásság, és 15 év műszaki pályán töltött év után, mindkettőt szögre akasztottam. Végre beláttam, hogy nincs többé helyem a mérnöki pályán, ha igazán énné szeretnék válni, és az asztrológia is annak segít igazán, aki tanulja.

Egy sugallat hatására, amely már régóta kísértett az elemzések alkalmával, rájöttem, hogy minden szenvedésünk, és fájdalmunk mögött az ego van. Úgy döntöttem megfejtem a kódját.

Egy év munkájával összeállt a rendszer, és ma ennek segítségével tanítok, segítek. Segítek megérteni az életet.