Az iskola célja, hogy minél több embernek megadja a lehetőséget, hogy a saját kezébe vegye az életét. Sokan hisszük, hogy mi hozzuk a döntéseinket, holott ezek többnyire bennünk működő automatizmusok eredménye. Ennek következménye az is, hogy azt érezzük nincs kiút, és jobbára szenvedés az élet.
Mi a valós szabadságot kínáljuk az arra nyitott embertársainknak. A szabadság lénye pedig nem a korlátlanság, hanem a cél érdekében hozott áldozat. Ha ismered az egót, még mindig lehetnek fájdalmak az életedben, de eltűnik a hiábavalóság, a minden tudatos lényt felemésztő kétsége. Értelme lesz mindennek, ami nehéz, így a jóság lesz utitársad, ott is ahol, mások csak a szenvedést látják.

A legfontosabb, amit nyerhetsz:

  1. Valós döntések lehetősége (tudatosság)
  2. Célra irányult életfelfogás
  3. Felelős gondolkodás
  4. Belső nyugalom
  5. Tetterő
  6. Bizalom
  7. Józan értékítélet

Mi bízunk a tanban, amit kifejlesztettünk, és  az emberekben is. Ennek bizonyítéka, hogy csak akkor marad nálunk a képzésre szánt összeg, ha te is úgy érzed, értéket kaptál. Továbbá szándékunk az is, hogy ne legyen akadálya a szűkösebb anyagi helyzet, hogy részt vehess a képzésen. Ha munkáddal tudod támogatni az iskola céljait, várunk téged is szeretettel.