Az ajánló:

Magam is meglepődtem a könyvben formát öltő valóságon. Ahogy haladtam az írásban az emberi természet olyan mélységei, és lényegi tulajdonságai kerülnek elő, amik végre választ adnak arra, amit a legtöbben tudni szeretnének: Mért ilyen az ember?

Igen, az emberi ego meztelen valóságában tökéletesen logikus, így mindenki számára megérthető teremtmény. Mire a könyv végére érünk, kikristályosodnak azok a lényegi kódolt tulajdonágok, melyek mentén mi magunk is értőivé válhatunk énünknek. Gyönyörködtető az a folyamat, miként bontja ki magát a különböző adottságok és változó helyzetek tükrében.

Az ego, akit jobbára saját magunkkal azonosítunk, kivétel nélkül minden ember esetében azonosan működik, ám végtelen formában jelenik meg. Ebben az írásban érthetően, sok példát felvonultatva, ismertetem meg a kedves olvasót a benne lakó lénnyel, aki boldog vagy szomorú, lelkes vagy céltalan. Érthetővé teszem a legfontosabb tettek, és válaszok mögött meghúzódó valós motivációt. Ez nem pszichológia, és semmi köze a lélekhez. Ez maga az ego, ami szigorú törvényeknek engedelmeskedve teszi a dolgát, amiért megszületett.

Törekedtem úgy írásba foglalni gondolataimat, ami mentes mind a pszichológia, mind a spiritualitás talányos útvesztőitől. A közvetlen nyelvezettel az volt a célom, hogy inkább keltse baráti társalgás érzetét, ahol ennek ellenére életre szóló rendkívül fontos információt adhatok át annak, aki szeretné megérteni, hogyan működik énünk, ha már egy életre összezártak vele.

 A könyv adatai:

– Keménykötés
– Oldalszám: 259
– Mérete: 15cm x 23cm
– Ára: 3800 Ft

Megrendelni emailben, vagy telefonon tudod a oldal alján olvasható elérhetőségen.

Itt letöltheted a könyv első három fejezetét,

vagy beleolvashatsz a könyvbe:

Az ego anatómiája avagy az ember valódi természete -részlet-

Ha értlesülni szeretnél aktuális eseményekről, lehetősségekről, (havi maximum 1-2 levél) itt tudsz feliratkozni hírlevelünkre: